werk

Bussen van wiel tot wiel, abri’s van top tot teen, kranten van voor naar achteren. We hebben in de afgelopen 20 jaar, honderden kilo’s werk gemaakt. Zo ontzettend veel, dat ons werk zich niet meer laat omvatten in een paar boute one-liners. Op een gegeven moment hebben we een serie huisstijlen, brochures, en folders uitgestald in onze vitrine, naast onze trofees, de medailles van de wandelvierdaagse en de bronzen beker die een Heerko ooit op de rommelmarkt kocht.
De rest van de brochures, folders, flyers, huisstijlen en advertenties (honderden, zo niet duizenden) zitten in grote transparante IKEA kisten, veilig opgeborgen om niet alleen maar naar het verleden te kijken, hoe mooi dat verleden ook is geweest.
Scroll voor wat voorbeelden en name-dropping naar links en rechts. Als het u voldoende vertrouwen geeft, laat dan een Heerko bij u langs komen, hij staat te popelen. Of kom zelf langs in Slum City! Met alle liefde pluist Heerko samen met u alle IKEA kisten door en pinkt hij zo nu en dan een traan weg.